Política de protecció de dades

En compliment amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (“LOPD”), us informem que les dades personals i informació que incorporis al formulari electrònic habilitat a l’efecte i tota la documentació que ens remetis en format electrònic o en paper (“dades”), seran incorporades en un fitxer de dades de caràcter personal titularitat de Jesús Hoyo Cardona. La finalitat del tractament de les teves Dades és donar curs a la teva sol·licitud de contacte o de petició de serveis.

Les preguntes incloses en el formulari són de caràcter obligatori. En el cas de no contestar les preguntes obligatòries, em reservo el dret de no tramitar sol·licituds incompletes.

L’emplenament dels camps d’adreça de correu electrònic i telèfon mòbil implica el teu consentiment per rebre comunicacions, via correu electrònic o sms amb les finalitats abans descrites.

Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació a través de l’adreça de correu electrònic: info@jesushoyo.cat.