KUNDALINI IOGA

El Ioga és una tècnica ancestral que neix a la Índia, amb l’objectiu de mantenir el cos i la ment sans. Està especialment dissenyat per aconseguir un equilibri entre el món intern i el món extern (a través de la consciència, s’aconsegueix l’equilibri cos-ment que ens porta a una millor qualitat de vida i a un estat de benestar general).

La paraula ioga significa “UNIÓ”: El que es busca amb el ioga és la unió del cos, la ment i l’esperit.

Mitjançant la pràctica continuada del Kundalini ioga es poden reduir considerablement els nivells d’ansietat i d’estrès, s’augmenta l’energia vital i s’aconsegueix un augment d’autoestima, ajudant a la prevenció de malalties físiques i psicològiques.

Amb l’utilització de determinats exercicis enfocats a un fi concret (assanes) s’aconsegueix equilibrar el sistema glandular, purificar la sang, enfortir el sistema nerviós i millorar el potencial creatiu de la ment, així com també la concentració i la memòria. S’eliminen toxines, s’expandeix la capacitat pulmonar, es tonifiquen els músculs i la columna vertebral es manté més flexible i en forma. Es millora la qualitat del son, es regula la digestió i la pressió sanguínia i s’eliminen els hàbits negatius.

És una tècnica que aporta energia al cos i una gran claredat mental: el Kundalini ioga és una forma ràpida d’establir una relació estable entre el cos, la ment i l’ànima. I per això és considerada una de les pràctiques més poderoses del ioga.

Una sessió de Ioga Kundalini dura 90 minuts, i està formada per:

Escalfaments: Conjunt d’assanes destinades a preparar el sistema muscular per a la pràctica de la kryia.

Kryia: Conjunt d’assanes destinades a una finalitat concreta (equilibrar els hemisferis cerebrals, alleujar l’estrès, eliminar la ràbia, per a les glàndules, pels pulmons…). Es contemplaran les peticions dels alumnes a l’hora de preparar aquest apartat.

Relaxació: Procés de relaxació del cos a través del qual tota l’energia moguda i alliberada durant la kryia es pot distribuir pel cos sense impediments.

Meditació: Procés de relaxació de la ment a través de mantres (vibracions sonores).

TOTHOM POT FER IOGA.

Tingui l’edat que tingui i tingui els problemes que tingui.

La professora proposa Variants per a aquells que no poden fer alguna postura o exercici en concret.

Dimecres de 9:30 a 11:00
Dimecres de 18:15 a 19:45
Dimecres de 20:00 a 21:30

PRIMERA CLASSE GRATUÏTA. Vine i prova-ho sense compromís!

Preu mensual: 30€
Preu classe puntual (si hi ha places): 10€

Contacta amb nosaltres per a més informació, o per a reservar la primera classe gratuïta.
629867439 (Maika)
625137934 (Jesús)

Sóc la Maika, professora de ioga a l’Impuls.

Vaig començar a practicar ioga per recomanació mèdica, perquè tenia problemes a l’esquena. De seguida vaig veure que el ioga m’aportava no només beneficis físics, sinó també mentals i emocionals. Per a mi, practicar Ioga Kundalini ha estat com obrir una porta a una nova manera de viure, a una nova manera d’enfocar i d’acceptar tot allò que em passa (tan el que puc controlar com el que no).

 La formació com a Professora de Ioga Kundalini em va donar la possibilitat de dedicar-me a compartir aquesta eina que per a mi ha estat tan eficaç i que trobo que té una gran potència: el Ioga Kundalini. El meu desig és fer arribar el Ioga al màxim de persones possible… perquè funciona!

Vaig decidir ampliar els meus coneixements sobre el ioga fent la formació per a Embarassades i de Post Part. I aleshores va ser com obrir una finestra a la tendresa i a la vibració que aporta la maternitat. Vaig descobrir que el ioga ens pot ajudar en qualsevol de les etapes de la nostra vida, per més meravellosa, esplèndida, dura i/o carregada d’emocions que sigui.

M’encanta donar classes de ioga. Em fascina poder haver fet de la meva passió una professió. Estic agraïda de poder compartir amb vosaltres els meus coneixements i les meves experiències amb el ioga. I per això intento transmetre tot aquest amor i tot aquest entusiasme que sento en cada una de les classes que dono.

Avui en dia ja no puc imaginar-me la meva vida sense el ioga: és com la meva “droga”.