JESÚS HOYO

Soy terapeuta y formador en técnicas de liberación emocional o Tapping; en Reiki; técnicas Huna y especialista en detectar geopatias y harmonizar espacios.

La experiencia como terapeuta por un lado y como formador por el otro, me ha permitido comprobar la efectividad de estas técnicas en los trastornos más comunes que afectan hoy en día a las personas y la facilidad con la que estas técnicas son asimiladas. Practicadas con regularidad por la misma persona se convierten en una gran herramienta de curación y transformación.

He realizado algunas entrevistas y artículos en medios de comunicación que os permitirán descubrir más de mí como terapeuta y saber más sobre las técnicas que utilizo.

PRENSA

He fet algunes entrevistes i articles en mitjans de comunicació on podeu descobrir més de mi com a terapeuta i de les tècniques que utilitzo.

Dimarts és el Dia Internacional de la Dona, i molts municipis d’Osona i el Ripollès faran actes per commemorar-ho. Tot i així ja n’hi ha alguns que s’han avançat i n’han programat per aquest cap de setmana. És el cas de Vic, Manlleu o Ripoll. En el cas de Vic, dissabte s’han fet dosdos actes. Al Museu Episcopal i a les 5 de la tarda una visita guiada sobre La dona a l’època medieval, i dues hores després a la plaça del Pes, una concentració pels drets de les dones. A Manlleu, una xerrada divendres al casal Boira Baixa a 2/4 de 8 del vespre i que portava per títol Les dones i l’islam, i dissabte a les 6, a l’Espai Rusiñol, una lectura teatralitzada de poemes escrits per dones. En el cas de Ripoll la commemoració serà dissabte amb el dinar anual de l’associació de dones, i a les 6 es farà un recital poètic a la biblioteca Lambert Mata. Hi ha altres municipis que també fan actes aquest cap de setmana. Per exemple, l’associació de dones de la Vall de Ribes celebra aquest diumenge els 25 anys amb una missa i un dinar de totes les associades, més de 500.
A Prats de Lluçanès hi haurà un vermut-concert diumenge a la plaça de l’Església amb l’espectacle Elles, de Pep Poblet i Nito Figueras. En el cas de Roda, dedicaran el divendres a fer un homenatge a les mestres, igual que a Taradell, on també divendres es farà una xerrada i una exposició dedicada a les pedagogues. A Montesquiu i a Tona també es fan actes.