JESÚS HOYO

Estareu d’acord amb mi que no es descobreix el gust d’una maduixa fins que te’n poses una la boca, oi?
Aquesta premissa em serveix per explicar-vos qui sóc i la meva experiència amb la pràctica del Tapping, el Reiki i les tècniques Huna.

Fa deu anys, casualment vaig participar d’unes pràctiques de Tapping d’un parell d’hores que em van suposar canvis importants a nivell personal. L’experiència em va generar interès per seguir-lo practicant i, la pràctica, m’ha descobert un món ple de possibilitats. Sóc una persona escèptica però no tancada, m’agrada comprovar les coses per mi mateix, de fet, crec que l’única forma d’entendre el que són el Reiki, el Tapping o les tècniques Huna és comprovant-ho per un mateix. D’aquí que us deia això del gust de la maduixa.

Des que vaig començar a practicar aquestes tècniques amb constància la meva vida va donar un tomb de 180 graus. Després de 3 anys de practicar amb mi mateix, vaig decidir practicar amb altres persones, en alguns casos aconseguint resultats espectaculars. Sempre he pensat que la solució als problemes només pot venir des d’un mateix i la meva funció és proporcionar una eina per ajudar a que això passi. Considero que no és bo que les persones depenguin sempre d’una altra persona.

Ara fa 6 anys em vaig decidir a impartir cursos del que conec, i per mi és una de les millors experiències. He portat a terme cursos a diferents centres de Catalunya i a entitats com AUCER (Associació Universitària de la Cerdanya). En l’actualitat tinc un centre a Roda de Ter que es diu l’Impuls, on aplico i ensenyo aquestes tècniques.

Atreviu-vos a tastar la maduixa, descobrireu un món ple de benestar.

PREMSA

He fet algunes entrevistes i articles en mitjans de comunicació on podeu descobrir més de mi com a terapeuta i de les tècniques que utilitzo.

Dimarts és el Dia Internacional de la Dona, i molts municipis d’Osona i el Ripollès faran actes per commemorar-ho. Tot i així ja n’hi ha alguns que s’han avançat i n’han programat per aquest cap de setmana. És el cas de Vic, Manlleu o Ripoll. En el cas de Vic, dissabte s’han fet dosdos actes. Al Museu Episcopal i a les 5 de la tarda una visita guiada sobre La dona a l’època medieval, i dues hores després a la plaça del Pes, una concentració pels drets de les dones. A Manlleu, una xerrada divendres al casal Boira Baixa a 2/4 de 8 del vespre i que portava per títol Les dones i l’islam, i dissabte a les 6, a l’Espai Rusiñol, una lectura teatralitzada de poemes escrits per dones. En el cas de Ripoll la commemoració serà dissabte amb el dinar anual de l’associació de dones, i a les 6 es farà un recital poètic a la biblioteca Lambert Mata. Hi ha altres municipis que també fan actes aquest cap de setmana. Per exemple, l’associació de dones de la Vall de Ribes celebra aquest diumenge els 25 anys amb una missa i un dinar de totes les associades, més de 500.
A Prats de Lluçanès hi haurà un vermut-concert diumenge a la plaça de l’Església amb l’espectacle Elles, de Pep Poblet i Nito Figueras. En el cas de Roda, dedicaran el divendres a fer un homenatge a les mestres, igual que a Taradell, on també divendres es farà una xerrada i una exposició dedicada a les pedagogues. A Montesquiu i a Tona també es fan actes.